Maak kennis met het loodgietersbedrijf nabij RotterdamLoodgietersbedrijf Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf in Rotterdam of omstreken, bent u hier aan het juiste adres. Installatiebedrijf Timo Wiegman bestaat uit een team van specialisten die de nodige ervaring en expertise in huis hebben. Dit betekent dat zij iedere klus in uw keuken of badkamer op kunnen pakken. Maar ook wanneer u een storing heeft aan uw cv-ketel staan wij voor u klaar. Lees gerust eens verder voor meer informatie over onze dienstverlening. Heeft u een specifieke klus waar u graag vakmensen voor in wilt schakelen? Neem eens contact op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Als loodgietersbedrijf nabij Rotterdam kunnen wij niet enkel sanitair en leidingen installeren en/of onderhouden. Ook uw cv-ketel is bij ons in goede handen. Het plaatsen en vervangen van een cv-ketel kunt u het beste overlaten aan een vakman. Zo weet u zeker dat u de komende tijd geen omkijken heeft naar uw cv-ketel en u kunt rekenen op professioneel advies. Indien gewenst komen wij periodiek langs voor onderhoud. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden betreffende onderhoudscontracten.

 

Storingen? Wij komen snel bij u langs

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel, maar ons loodgietersbedrijf is ook werkzaam in Rotterdam. Dus heeft u een storing aan uw cv-ketel, komt er geen warm water meer uit de kraan of zijn er problemen met de thermostaat? Met onze 24-uurs service kunnen wij uw probleem snel verhelpen zodat u er weer warmpjes bij zit! Neem dus direct contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs.

   Contact