Zoekt u een loodgieter in Rotterdam? Kies voor de vakman!Loodgieter Rotterdam

Wilt u nieuw sanitair laten aanleggen of wellicht zelfs uw complete badkamer renoveren? Dan laten wij u graag kennis maken met Installatiebedrijf Timo Wiegman. Als loodgieter zijn wij werkzaam in Rotterdam en omstreken en komen we graag bij u op locatie. Wij pakken iedere klus, zowel groot als klein, met veel enthousiasme op en gaan met de grootste vakkundigheid te werk.

 

Vraag eens naar de mogelijkheden

Heeft u een loodgieter in Rotterdam nodig? Schakel Installatiebedrijf Timo Wiegman in als u verzekerd wilt zijn van kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn namelijk gecertificeerd en werken daarom met de nieuwste installatietechnieken. Wij mogen onszelf dan ook gerust een vakbekwame specialist noemen. U kunt er op rekenen dat wij alle expertise in huis hebben en de beste oplossing zullen zoeken. Of het nu gaat om het installeren van een CV-ketel of radiatoren, u kunt de klus met een gerust hart aan ons overlaten. En, niet geheel onbelangrijk, wij hanteren erg scherpe prijzen! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

 

Meer dan 20 jaar ervaring

In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel projecten met succes afgerond. Bekijk gerust ons portfolio op
de website om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende prijsofferte. U zult versteld staan van onze aantrekkelijke tarieven!

 

   Contact