Ervaren en vakbekwaam installatiebedrijf nabij Rotterdam

U bent op zoek naar een installatiebedrijf in Rotterdam en zodoende bent u terecht gekomen bij Installatiebedrijf Timo Wiegman. Wij laten u dan ook graag kennis maken met onze uitstekende dienstverlening. Ons team bestaat uit zeer ervaren en vakbekwame loodgieters en installateurs. Installatiebedrijf Timo Wiegman is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en we komen graag bij u op locatie in de regio Rotterdam.Installatiebedrijf Rotterdam

 

Uw klus in goede handen

Als installatiebedrijf kunnen wij u een diversiteit van diensten aanbieden en hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen of vervangen van uw cv-ketel, het aanleggen van badkamers en radiatoren et cetera. U kunt de klus, hoe groot of klein deze ook is, met een gerust hart aan ons overlaten. Niet alleen beschikken wij over ruim voldoende ervaring, ook passen wij de nieuwste installatietechnieken toe. Deze zijn conform de eisen voor certificering en daarom kunnen wij onszelf gerust een specialist noemen in ons vakgebied!

Kiest u voor ons installatiebedrijf nabij Rotterdam, dan kiest u niet alleen voor een uitstekende kwaliteit. Ook een scherpe prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met zeer concurrerende prijzen. Het is dan ook niet voor niets dat wij al 20 jaar veel klanten tevreden hebben gemaakt. Bent u nieuwsgierig? Vraag dan gerust een offerte aan!

 


Vrijblijvend contact opnemen?

Kortom, zoekt u een installatiebedrijf in of nabij Rotterdam? Dan staan wij voor u klaar. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
   Contact