CV Ketel RotterdamCV ketel onderhoud in Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een vakman voor uw cv ketel onderhoud in Rotterdam? Of wilt u uw huidige ketel graag laten vervangen? Dan staat Installatiebedrijf Timo Wiegman voor u klaar in de gehele regio. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis in huis voor zowel het plaatsen als vervangen van cv-ketels. Naast een uitstekende service, bieden wij u ook een zeer scherpe prijs. Al vele tevreden klanten gingen u voor, dus vraag een offerte aan en laat u verrassen!

 

Advies & onderhoud

Niet alleen plaatsen wij uw cv-ketel op vakkundige wijze, ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht. Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant en luisteren uitvoerig naar uw wensen. Wij denken dan ook altijd met u mee. Dit geldt ook voor onze onderhoudswerkzaamheden. In veel gevallen is het nuttig om uw ketel regelmatig door een vakman te laten controleren. Wilt u problemen voorkomen, dan raden wij dit dus zeker aan. Mocht u onverhoopt toch een storing hebben, dan profiteert u van onze 24-uurs service. Bel ons in dit geval even, dan komen wij zo snel mogelijk langs om de problemen te verhelpen.

Kortom, wilt u uw cv ketel onderhoud in Rotterdam overlaten aan een vakbekwame specialist? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook wanneer u een andere klus voor ons heeft, voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte. U zult absoluut verrast zijn wanneer u onze scherpe prijzen ontdekt! Schroom dus niet om contact op te nemen, wij vertellen u graag meer.

 

   Contact