Uw badkamer renovatie in Rotterdam overlaten aan een specialist?Badkamer Renovatie Rotterdam/

Wilt u uw badkamer moderniseren? Hoe groot of klein de klus ook is, voor badkamer renovatie in Rotterdam of omstreken kunt u terecht bij Installatiebedrijf Timo Wiegman. Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen, de muren laten betegelen of een radiator laten installeren? Dan staat ons professionele team voor u klaar. Wij gaan op vakkundige wijze aan de slag en houden ons altijd aan de afspraken die wij vooraf maken. Zo ontstaan er geen miscommunicaties en weet u waar u aan toe bent. Kortom, een transparante communicatie staat bij ons centraal.

 

Maak uw wensen bij ons kenbaar

Wij zijn een erkend en vakbekwaam installatie- en loodgietersbedrijf. Dit betekent dat u nagenoeg iedere klus in uw badkamer aan ons kunt overlaten. Wij werken met de nieuwste installatietechnieken en weten exact hoe wij te werk moeten gaan. Dit betekent dat wij u natuurlijk ook uitstekend kunnen adviseren over merken en materialen. Wilt u uw badkamer renovatie in Rotterdam aan ons overlaten? Dan nemen we allereerst natuurlijk uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Vervolgens zullen wij u voorzien van een heldere prijsopgave.

 

Reken op scherpe prijzen

De kosten voor een badkamer renovatie kunnen soms hoog oplopen. Bij ons weet u direct waar u aan toe bent. Wij stellen namelijk een offerte voor u op waar alle onderdelen op staan. Laat u eens verrassen door onze scherpe prijzen en neem contact met ons op. Wij nemen uw badkamer renovatie in Rotterdam graag uit handen en zorgen voor een eindresultaat naar wens!

   Contact